2 Läs mer >>

Valborg firas med alla fina vänner i Mariestad!

Valborg

1 Läs mer >>

Nu har jag äntligen avklarat 14 arbetsdagar och har fyra dagars ledighet hos mor och far att se fram emot. Jag ska bara njuta av att sitta ute i solen och göra ingenting alls. Fast den riktiga anledningen till att jag har längtat så länge efter denna dag är att jag äntligen ska få träffa världens allra bästa Antonia igen! Det finns inget som gör mig lyckligare än att veta att jag får krama om henne om fyra timmar.

Annars kan jag tillägga följande:
- Personal- /avslutningsfesten med jobbet i torsdags var fet. Ett exklusivt restaurangbesök, massa coctails och en barrunda runtom i Stockholm. Najs.

- Det var underbart att få träffa Oda igen. Vi lyckades prata konstant tills vi mumlade i sömnen. Gott vin, god mat och fantastiskt sällskap. Kom hit oftare!

Nä, nu tickar klockan och jag ska slänga i lite mer i min resväska innan jag åker iväg på semester till det Hultinska palatset.

Lördagsfrukost med Odapoda <3

Som jag har längtat e...

0 Läs mer >>

Nu har jag gjort min sista arbetsdag på Cafe Urban och det känns underbart! Efter jobbet kom världens bästa Oda till mig, hon är min fina hela-livet-kompis från Norge.

Vi tog ett glas vin på en uteservering och nu fortsätter vi med vindrickandet hemma hos mig. Livet är så fint!

Odapoda på besök!

0 Läs mer >>

På mitt jobb har vi tre soffor man kan sitta och fika i. Det har tyvärr blivit ett missförstånd så alla gästerna tror att sofforna är till för hånglande par. Om man sitter i en soffa är det okej att:
Grovhångla
Drunkna i varandras ögon
Tafsa på varandra
Kramas hela tiden
Sitta på varandra

ELLER? TÄNK PÅ OSS SOM JOBBAR!

För att förstärka kärleks-atmosfären på vårt cafe har vår kock bakat Bröstmuffins som Josefin så fint demonstrerar på bilden nedan.

Hångelsoffa och Bröst...

0 Läs mer >>

Jag känner inte igen mig själv. Jag har tvättat mina kläder med ett nytt sköljmedel med rosendoft. Jag Ryckte till i morse när jag skulle torka mig med handduken och kände en annorlunda doft, har någon annan använt min handduk? Nej, just det, jag har bytt sköljmedel. Har någon annan lånat min tröja? Nej just det....

Nog om denna värdsliga sak. Ikväll blir det en sista AW med jobbarkompisarna på Urban!

Nu när jag ändå ska sluta säger jag ifrån. Jag ville inte ha dagens lunch så gjorde en egen, mums!

Rosendoft

1 Läs mer >>
Tjugotvå virus fanns det i min lilla dator. Nu blir det mer förståeligt varför den inte orkar starta varje dag. När den dör ska jag köpa en Mac!

Det gick så bra att jobba på A&J idag och jag är jätteglad att jag ska börja där. Det har varit en hel del krångel eftersom jag inte fick de timmar jag blivit lovad men då satte jag ned foten och sa att om jag inte får som jag vill så tänker jag inte jobba här. Då fick jag som jag ville.

Jag fick med en hel kasse med nybakt surdegsbröd när vi slutade så kom till mig om ni vill bada i bröd!

Eftersom min dator snart ska begravas så la jag in alla bilder på min externa hårddisk och började bläddra bland gamla foton. Hittade massa bilder vi tagit på olika fotodagar år 2008. Varsågoda!
22

0 Läs mer >>

Dags att åka till A & J och jobba lite!

Jobba lite

0 Läs mer >>

Till slut lyckades jag få liv i min dator så nu kommer lite bilder från 40-talsfesten i fredags hos Olgas klasskompis. Mycket bra kväll!
40-talet

0 Läs mer >>
Jag och Madde fortsätter med vår måndags-bio-tradition. Eftersom det var lugnt på jobbet idag så hann vi laga jättegod kvällsmat innan vi gick över till bion. Denna gången såg vi Safe House och den var verkligen riktigt, riktigt bra. Denzel Washington har väl i och för sig aldrig gjort någon dålig film och Ryan Reynolds är så snygg så dregglet rinner ur munnen.

Jag levde mig in i filmen som vanligt och spände varenda muskel. När vi kom ut från biosalongen var jag liksom fortfarande inne i filmen och inbillade mig att de två killarna som stod på min tunnelbanestation ringde till någon som skulle följa efter mig. Paniken växte men till min lycka såg jag en snäll, töntig, medelålders man som jag följde efter. Jag gick ungefär en centimeter ifrån honom tills han såg uppenbart irriterad ut och verkade tro att jag följde efter honom. Det gjorde jag ju i och för sig också... Men jag kom säkert hem.


Safe House

0 Läs mer >>

Nu har jag jobbat min sista helg på Café Urban. Känns konstigt och bra. Varit ovanligt lugnt hela helgen så det tackar jag för. Efter jobbet blev det söndagsmys med Julia, Bigbrother och goda ätbara saker.

Imorgon ska jag och Madde festa till det med mat och bio efter jobbet. Så fint. Det händer så mycket fina saker hela tiden. Fint!

Nu hade jag tänkt sova men då dök Maria Montazami upp i teverutan. Endast hennes uppenbarelse är underhållande, vilken härlig kvinna.

 

Sunday

0 Läs mer >>

Igår drack vi vin och idag ska jag dricka vin. Det är både gott och trevligt!

Konversation mellan mig och Emöke igår:
Jag: Säg till mig klockan 12 att jag ska sluta dricka och skicka hem mig klockan ett så jag mår bra på jobbet imorgon.

Emöke: Nu är klockan tio i tolv så drick upp det sista ur glaset för sen blir det inte mer!

Jag: Men jag kanske vill följa med ut...

Emöke: Det får du inte, nu ska du hem!

Mådde jättebra idag och har insett att jag alltid borde ta med mig Emöke som kan säga till mig att sköta mig!

Nu ska jag göra mig i ordning så att jag kommer iväg till Olga. Bilder och sånt kommer en annan dag!

Men en tjuvkik på mig och Emöke från gårdagens 40-talsfest kan ni få. VARSÅGODA!

Skicka hem mig klocka...

0 Läs mer >>
Sitter i ett lyckorus och lyssnar på spellistan från Dirty Dancing. Föreställningen var magisk från början till slut!

Det var alltså min födelsedagspresent till Henrietta så innan musikalen lagade jag finmiddag, favorit i repris. Det blev kyckling med fetaosttäcke, ugnsgrönsaker och naanbröd till huvudrätt och Gino med vaniljkesella till efterrätt. Väldigt mätta åkte vi iväg till China teatern och bara njöt av en underbar musikal.

Jag älskar Dirty Dancing och kan hela filmen utantill och musikalen hade prickat in varenda scen, kläderna, danserna, ALLT. Dessutom med riktigt bra scenografi och fina effekter. Jag bara satt och log av lycka. 

Föreställningen började med:
"Tyvärr är huvudrollsinnehavaren som spelar Johnny sjuk och vår duktiga ersättare är amerikansk så bered er på en Tony Irving på scen". Jag måste säga att det bara var charmigt med hans brytning och han var så snygg med sin muskelmage! Dessutom satte han "Nobody puts Baby in a corner" med perfektion så hela publiken jublade.

KOLLA SJÄLV VAD SNYGG HAN ÄR! 

Sören Hoffman

Bästa Dirty Dancing minne:
En intervju jag såg med Patrick Swazye där han beskrev hans problem med att på ett bra sätt leverera repliken "Nobody puts baby in a corner". Det gick till och med så långt att producenten och regissören funderade på att ta bort den.

Ja, med andra ord så är jag kär i Dirty Dancing på nytt och världens bästa Henrietta gjorde att kvällen hamnar på min upplevelser-i-Stockholm-toplista!


Dirty Dancing