0 Läs mer >>
Allt känns upp och ned. Jetlag, lyckorus, fantastiska minnen, syster och mamma-kärlek, Kina, Sverige, nya vänner, saknade vänner. Igår lämnade jag Shanghai efter tio fantastiska dagar med fyra fantastiska personer.
 
Jag landade på Arlanda sent på kvällen. Resan gick bra för mig men inte för bagaget, det låg kvar i Köpenhamn. Jag svor som en idiot och krävde att jag i alla fall skulle få ett övernattnings-kit med tandborste. Det fick jag och då kändes det bättre.
 
När jag kom hem till lägenheten väntade mamma och Antonia på mig och det gjorde mig så glad att få krama om dem igen. Min familj. Nu blir det hundra procent tjej-helg med mamma och syrrorna så bilder och bloggande om Kina kommer på måndag. Jag har tagit så galet mycket bilder.
 
Det jag egentligen ville säga är att jag är så jävla lycklig.

Tillbaka i Stockholm!

1 Läs mer >>

Nu åker jag och Martin till Kina för två härliga veckor hos Zoe i Shanghai!

Livet är helt underbart!

Regina i Kina

0 Läs mer >>

Jag känner mig tung i huvudet och mör i kroppen av allt jobbande. Så just när jag behövde det som mest blev jag bjuden på lyxmiddag hos bästa Henri och Höken, min lilla stockholmsfamilj.

Jag åkte dit direkt efter jobbet, svettig och trött, och blev bortskämd med kyckling-tortilla, supergod efterrätt med hallonkesella och en present från Henris londontur. Vi njöt av allt gott medan vi såg Spanien besegra Irland. Min ungdomskärlek till Torres vaknade åter till liv...

Efter ett fint Skype-samtal med mitt hjärta är det sovdags. Jag kommer sova som en gris-bebis.

Familjemys

0 Läs mer >>
Idag slutade Una på mitt jobb så på kvällen samlades vi hos mig för att äta massa gott, ge presenter och ha myskväll. Som vanligt hade alla med sig jättemycket mat, haha. Var hur trevligt som helst och kommer verkligen kännas tomt på jobbet imorgon när Una inte längre är där men som tur är så har vi redan bestämt återträff i sommar!

A&J-kväll

0 Läs mer >>
Mina höga förväntningar på filmen Snow white and the Huntsman infriades. Den var riktigt bra gjord och även fast man kan själva historien så blev jag ganska (väldigt) skrämd flera gånger och höll ett krampaktigt ta om Joannas hand.. hehe.

Idag har jag bara jobbat och är alldeles för trött för att orka göra någonting. Ska bädda ned mig i soffan och titta på det enda program jag följer slaviskt, Project Runway.

Snow white and the Hu...

0 Läs mer >>
Solen skiner i Stockholm och jag har avklarat dagens arbetspass. Nu blir det middag och sen ska jag möta upp Joanna på stan för en kaffe innan det är dags för mååååndagsbiiio. Underbart!

Vi ska se Snow white and the huntsman och mina förväntningar är helt ärligt talat skyhöga. Får se om filmen är lika bra som den verkar...

Hittade detta collage på min externa hårddisk när jag förde över bilder. Jag undrar vad jag som sextonåring egentligen ville säga med den? Kanske en framtidsvision.. ser ju rätt lyckat ut.

Måndags-bio

0 Läs mer >>
Idag har jag övat på att göra absolut ingenting och det gick över förväntan. Jag låg i soffan och kollade på film ända till klockan fyra!

Sen fick jag nog och gick upp och tvättade, fixade inför Kina, städade lite och limmade ihop några trasiga smycken. Fick ett superlimm från Sydamerika av Antonia och det var verkligen helt fantastiskt. Fick lite på fingrarna och de limmades ihop direkt. Slet isär dem i sista minut men limmet sitter som berget, vitt och fint pryder det min hand. He he.

Nu ska jag plocka fram godispåsen, titta på film och skrapa bort lim från fingrarna.

Konsten att göra inge...

0 Läs mer >>
Igår kom Joanna hem till mig efter jobbet för äkta, svenskt fredagsmys med tacos och film. Hur trevligt som helst!

Provade att göra typ världens enklaste och godaste snacks till efterrätt.
Smält mörk blockchoklad och rör ner salta jordnötter. Klicka ut på bakplåtspapper och låt stelna.
Smakade som en blandning av snickers, snickerskakor och jordnötsrutor. Så gott och enkelt!

Idag har jag jobbat lite extra och varit på stan och fixat inför Kina. En vecka kvar och jag längtar oändligt mycket. Tack och hej

Fredagsmys-efterrätt


Promenderade längs mälarstranden till jobbet idag. Bra start på dagen.

Fredagsmys

0 Läs mer >>
Idag kom det in en man i skyddsväst och höll upp sin polisbricka framför mig när jag stod i kassan.
- Hej jag kommer från polisen sa han.

Först tänkte jag att det var ett skämt. Sen fick jag den där häftiga känslan som om man är med i en film. Sen insåg jag allvaret i situationen.

Han berättade att det varit skottlossning alldeles nyss några meter från Cafét. Vi hade inte hört någonting för alla studentflak som åkt förbi med sina bergsprängare. Vi hade tyvärr ingen information om mannen i vit keps som de letade efter så polisen lämnade oss som tre frågetecken med gapande munnar. Una klickade upp nyheterna och det visade vara sig värsta grejen. Några meter från oss. Mitt på dagen!
Skottlossning

0 Läs mer >>
För någon vecka sedan drack jag vin tillsammans med Joanna och hennes vän Maria. Maria berättade att hon håller på att starta upp ett företag tillsammans med sin vän Ewelyn. Jag blev så himla imponerad av allt hon berättade så vill verkligen stödja deras grymma affärsidé. Så gå in på www.ineedadollar.devote.se för att följa utvecklingen. Fool4Fashion!

Maria och Ewelyn

Fool4Fashion

2 Läs mer >>
Ja idag har jag har jag ovanligt nog jobbat, hehe. Alltså jag jobbar ungefär varenda dag men det gör ingenting för alla är så snälla och det är verkligen så mysigt att låsa upp dörren till Cafét och öppna på morgonen.

Solen sken när jag vaknade så tog en halvtimmes promenad in till jobbet, det var så vackert att gå längs Mälarstranden så det nästan trillade ner en tår från min kind. Nä nu överdrev jag verkligen men det var en mysig promenad.

Här jobbar jag på Albert and Jacks på Skeppsbron.


Skeppis

0 Läs mer >>
Jag har firat Sveriges nationaldag med att jobba röven av mig. Cash is king!

Grattis Sverige!