0 Läs mer >>
Efter jobbet igår mötte Nicole upp mig för AW med några andra tjejer som också jobbar på Albert and Jacks. Vi skulle tacka av min butikschef och en annan tjej som slutade med vin på Götgatan. Jag hade så himla roligt så stannade kvar alldeles för länge (med tanke på att jag öppnade cafét imorse) bara för att det var så trevligt.

Några av tjejerna jobbar i en annan A&J-butik så dem hade jag inte träffat innan men eftersom vi hade så roligt ihop bestämde vi för att dricka lite vin efter jobbet på lördag också. Det ser jag fram emot!

Idag har jag däremot varit väldigt seg. Fast det var alla på jobbet så det gjorde inte så mycket. Ikväll blir det film och mys med fina Joanna. Ah, vad jag har det bra!

Afterwork med A&J

0 Läs mer >>

Idag har jag jobbat som vanligt och det var lika trevligt som vanligt. Om ni har vägarna förbi Skeppsbron måste ni komma och hälsa på för det är ett så himla mysigt fik.

Nu sitter jag och väntar på min fina Henrietta som ska komma hit för middag och systermys. Hon ska dessutom vara så snäll och slinga mitt hår också. Bra tisdagskväll. Pusshej!

Min syster är bääääst, punkt slut.
Systermys

1 Läs mer >>

Jag har insett att min hörsel kanske inte är den bästa.

Kund: Vad är det för smak på er vetelängd?
Jag: Det är fänkål och havssalt. 
Kund: Fänkål? Vad är det?
Jag: En grönsak, du får gärna smaka lite. (bryter av en bit knäckebröd och ger till kunden)
Kund: (ser mycket förvånad ut och smakar på knäckebrödet) Jo det var gott men jag var ute efter en vetelängd?
Jag: Ojjjj....

Kund: En frukostfralla och en latte.
Jag: Då blir det 32kr, vatten tar du själv där borta på bänken.
Kund: Jaha, vad snällt. Fast jag vill ju ha en latte, inte vatten...
Jag: LATTE? Jaha.. trodde du sa vatten.

Lite fler bilder från gårdagens skärgårdsutflykt till Grinda.

Vasaru att du sa saru...

0 Läs mer >>

Idag har jag spenderat hela dagen i Stockholms skärgård med finaste paret i Stockholm. Vi tog färjan ut till Södra Grinda och låg och solade hela dagen. En perfekt sommardag med picknick, glass, kortspel och strövande i fantastisk natur.

Tänk att en så fin lantlig idyll bara är två timmars båtresa bort. Nu sitter jag hemma, solbränd och nöjd efter härlig helg.

Jag passade på att fota min vackra syster och hennes fina kille i den fina naturen. Lycka och kärlek om vartannat.
Skärgårdskärlek

0 Läs mer >>
Jag har haft en fantastisk lördag här i sommar-Stockholm tillsammans med Henri och Höken. Givetvis började den med frukost på mysiga Bulleboden innan vi fortsatte mot Rålisparken. Där låg vi hela dagen och solade, lyssnade på musik och åt körsbär och jordgubbar. Åh vad jag älskar sommarvädret!

Nu blir det Eurovision och jag håller tummarna för Loreen!


Rålisparken

0 Läs mer >>
Efter jobbet åkte jag direkt till tanto för att möta upp Jullan i det härliga vädret. Vi låg i solen hela eftermiddagen, hade lite picknick och lyssnade på musik. Så himla härligt!


Tantolunden

2 Läs mer >>
Jag älskar sommar och jag älskar Stockholm, enligt mig är det Sveriges bästa stad, punkt.

Efter jobbet idag åkte jag och hämtade ut mitt visum på kinesiska ambassaden. Nu är allting fixat och jag är redo att åka. Längtar.

Lite mer bilder från tisdag kväll. Runtom Västerbron några hundra meter från min lägenhet. Så himla vackert.


Sommar

1 Läs mer >>
Helt plötsligt vill jag bara fotografera hela tiden. Igår hornstull och idag västerbron.


Västerbron

1 Läs mer >>
Idag har jag mest jobbat på mitt fina jobb. Eftersom prinessan Estelle döptes idag så fyrades kanonerna på Djurgården av vid lunchtid. Det lät högt och stämningsfullt ifall att ni undrar.

På kvällen gick jag ut till Långholmen för att få lite frisk luft. På vägen mötte jag söta Herr Hare. En av alla saker som är så fint med Stockholm är närheten till naturen. Tre minuter från en stor, trafikerad gata kan man hitta en liten hare bland buskar och gräs.

Herr Hare

0 Läs mer >>

En kvällspromenad i mina kvarter, fina Hornstull.Hornstull

1 Läs mer >>

Tiden går för fort. Alldeles för fort.

Har haft en väldigt bra helg. I lördags mötte jag upp Jullan och hennes arbetskompis på Snaps efter jobbet. Ett glas vin blev till två och så vidare... Riktigt bra kväll!

Idag träffade jag fina Malin för lunch och solande på Apberget. Vi satt och beundrade den fina utsikten och njöt av sommarvädret. Stockholm när det är som bäst!

Förresten har jag skaffat Instagram, Reginalivet hittar ni mig på. Tjoflöjt!

Snaps och Apberget

0 Läs mer >>

Idag har jag gjort ett långpass på jobbet med en timmes rast då jag lämnade in min visumansökan på kinesiska ambassaden. Som vanligt när det gäller Kina är allt lite märkligt. Jag hade bokat tid för att vara säker på att det skulle gå snabbt men när jag väl kom dit så gällde kölapp. Sen fick jag till slut gå före i kön men de informerade om att det egentligen går snabbare att inte boka tid? Konstigt.

Nu är det i alla fall gjort och det känns så skönt!

Efter jobbet blev det en lång och fantastisk skypedejt med min Antonia, hon är bäst. Mycket mer än så händer det inte denna fredagkväll eftersom jag öppnar på jobbet tidigt imorgon bitti. Jag trivs så bra där!

Annars vill jag tillägga att jag hade ett fantastiskt 17emai firande hos Maiju igår. Det var ett kärt återseende efter alla år och hon bjöd på så mycket mat och hade så fina vänner. Mycket bra kväll med andra ord!

Norsk blötekake i äkta nationaldags-design, smakade lika gott som den ser ut!
 

Fredag