0 Läs mer >>
Min dag började med att jag blev påkörd av en cyklist. Jag cyklade fint över övergångsstället när en cyklist kommer i full fart och kör in i mig. Det något komiska i situationen är att jag bromsar och klarar mig medan den andra cyklisten studsar mot mig och välter omkull. Hon hade dessutom en knäskada och skriker medan hon hela tiden ber om ursäkt för att hon inte såg mig. Jag försökte verkligen hjälpa henne men hon vägrade ta emot någon hjälp så till slut åkte jag till skolan. Konstigt.
 
Efter det har min dag varit helt strålande. Oppositionen gick fint och sen lunchade jag med Antonia, gick på stan och var med på Uppsalaekonomernas PR-möte. Vill verkligen börja med att engagera mig i föreningen. 
 
Nu sitter jag och myser hos Antonia. Jag bakade sjukt goda scones med havregryn, linfrö, dinkel- och vetemjöl till kvällsmat. Nomnom. Kanske borde börja lägga upp mina brödrecept här på bloggen? 
 
'
 

Olycksmorgon

1 Läs mer >>
“Sometimes people are beautiful. Not in looks. Not in what they say. Just in what they are.” ― Markus Zusak
 

You've got to shine

0 Läs mer >>
När jag väl bestämt mig för att ta bussen och inte cykla i regnet så kändes det helt rätt. Jag gick nöjt mot busshållsplatsen och såg bussen åka iväg framför mina ögon. Det var bara att vända tillbaka och ta cykeln istället. Haha.. försöker Gud säga att jag är lat och borde cykla mer eller?

Haha

1 Läs mer >>
Ja, det regnar idag också. Jag kommer nog försent till skolan eftersom jag har spenderat trettio minuter med att fundera på om jag ska cykla eller ta bussen. Jag kan liksom inte sluta hoppas på att det ska bli uppehåll. Blä.
 
Igår hade jag en så mysig kväll. Jag överraskade Antonia med att baka typ alldeles för mycket jättekladdiga special-kärleksmums. Gudomligt goda. Sen fick jag äntligen träffa Mathilda och Sofie som jag inte sett på så himla länge, sen typ... i torsdags, haha. 
 
Nä, nu kommer jag verkligen försent! Jag tar bussen.
 
Reginas supersmaskiga kärleksmums

Those rainy days

0 Läs mer >>
Igår kväll såg jag och Antonia på dramaserien Torka aldrig tårar utan handskar av Jonas Gardell. Vi grät och skrattade om vartannat. En otroligt fin men sorlig serie som jag verkligen rekommenderar. Den är i tre delar och finns på svt play, se den!
 
Det blir en lång helg för mig eftersom min grupp först ska ses och arbeta med vår opponering imorgon. Jag ska nog gå och träna, träffa Sofie och sen laga min goda fisksoppa till mig och Antonia. Bra start på veckan!
 
Torka aldrig tårar utan handskar

Torka aldrig tårar ut...

0 Läs mer >>
“It's all in the view. That's what I mean about forever, too. For any one of us our forever could end in an hour, or a hundred years from now. You never know for sure, so you'd better make every second count.” ― Sarah Dessen
 

The truth about forev...

1 Läs mer >>
Idag har jag och Antonia haft en heldag på stan. Världens bästa dag. Jag skulle egentligen bara följa med som personal shopper men jag lyckades spendera nästan tretusen kronor, men "bara på saker jag behöver". Jag hittade en vinterjacka, skor och lite kläder. Sen hade vi stor-fika på Norrlands och myste med Antonias kompisar. 
 
Fotade lite innan vi åkte in till stan. Jag har världens allra finaste syster!
 

Allra käraste syster

0 Läs mer >>
Det var en perfekt fredagskväll igår. Vi åt massa god mat, spelade spel och pratade hela kvällen. 
 
Jag vet att jag aldrig vinner på TP men nu kan jag konstatera att jag aldrig kommer att vinna på Bezzerwizzer heller. Fast det är roligare att spela Bezzerwizzer än TP i alla fall. Eftersom jag är en ganska dålig förlorare så slutade det med att mitt mål var att ta kategorin Sport & Spel från Olov varje gång han fick den. Jag lyckades, men han vann ändå. 
 
Nu ska jag möta upp Antonia för lördagsmys på stan. Lite shopping och fika på Norrlands, fint som inte snus i alla fall!

Bezzerwizzer

0 Läs mer >>
Hade en fantastisk kväll igår med jobb på restaurangen i Stockholms nation och fest efteråt. Idag har vi äntligen lämnat in vårt PM och nu är det dags för super-fredags-mys. Henrietta och Olov kommer på besök från Stockholm för Tacos och spelkväll med mig och Antonia. Hittat världens godaste nachochips, kan vara den bästa nya smaken som har gjort. nomnomnom. 
 
Nu ska jag och Antonia baka pitabröd och förbereda en storslagen taco-buffe! Är det fredagsmys så är det!

Freeeedagsmys

0 Läs mer >>
Igår kväll åkte jag hem till Paulina för drink-kväll. Det bjöds på fantastiskt god bål, roliga lekar och en härlig förfest. Sen gick vi till Snerikes och dansade. 
 
Idag är jag trött. Sitter i skolan och kämpar med basgruppen för att göra klart vårt PM. Sen ska jag hem och sova!

Drinkar och dans

1 Läs mer >>
 

Nothing can change th...

0 Läs mer >>
Idag har det inte varit någon bra dag. Inte av någon speciell anledning eftersom jag egentligen har varit ledig och har gjort klart allt mitt skolarbete. Det har bara känts fel. Då finns det inget bättre i hela världen än att få komma hem till Antonia och bli bjuden på en fantastisk middag. Den godaste chiliconcarne jag någonsin ätit med lyx-sallad till. Nu sitter vi och myser med våra datorer i Antonias rum och jag blir glad bara av att titta på henne!

Världens bästa syster