0 Läs mer >>
Idag kom mamma, pappa och Benjamin från Stockholm och hälsade på mig och Antonia i Uppsala innan de åkte hem mot Mariestad. Vi hade en fantastisk dag i det soliga höstvädret. Det blev lunch på den grekiska restaurangen Tzatziki vid fyrisån och en kaffe på Café Årummet. Lyx med så god mat och så härligt att få umgås och bli ompysslad av familjen. 
 
Nu är det tentaplugg som gäller fram till fredag. Efter tentan sticker jag iväg och firar med fest i Stockholm. Så nu gäller det att plugga så att jag faktiskt har något att fira på fredag...

Tzatziki och familjeb...

0 Läs mer >>
Igår åkte jag till Stockholm för ett kärt återseende av både staden och vännerna. Kändes som att komma hem. Hade en fantastiskt fin kväll med Joanna och Maria igår och idag blev det teater med mamma, pappa, Antonia och Benjamin. Nu är jag tillbaka i Uppsala och ska kliva in i tentaplugg-bubblan. Känns ändå helt okej efter att ha blivit laddad med fina ord och massa positiv energi från Joanna och Maria. Let's do this!
 
Tänkte att jag skulle passa på att ladda upp lite bilder från Storspexet i torsdags. Hade några riktigt bra foton från knäckebrödsdansen men kändes kanske inte helt okej att lägga upp dem på internet... heh.

Stockholm

0 Läs mer >>
Kom nyss hem från Stocken. Vi var ett stort gäng tjejer som åt mat på loungen innan och fortsatte sedan festande tills alldeles för sent. Bra kväll. Mycket bra kväll!
 
Jag och finaste Mathilda!

Bra kväll!

0 Läs mer >>
Åh herregud vilken god kopp kaffe jag precis bryggde till mig själv. Jag har uppskattat kaffe mycket mindre sen jag slutade på Albert and Jack's men idag lyckades jag komponera ihop den perfekta blandningen. Nu ska jag njuta av mitt kaffe och skriva på grupparbetet så att jag vågar visa mig i skolan i eftermiddag. 
 
Bilder från storspexet kommer upp senare. cya!
 

Kaffe

0 Läs mer >>
Idag är det nollningsdags igen och nu är det storspexet som står på tur. Jag känner mig lite förvirrad för har inte varit med på någon dansträning men det är väl bara att ställa sig längst bak och se glad ut. Sjömansdräkten ska på för nu kör vi!
 
I början av nollningsperioden hade vi lill-spexet. Så här såg det ut när vi övade och förfestade:

Stora spexet

0 Läs mer >>
Innan jag flyttade från Stockholm sprang jag en mil. Sen dess är den enda träningsformen jag utövat dans på nationer eller nattklubbar. Idag bestämde jag mig för att ta tag i saken och bege mig ut på en springrunda. Jag hade nästan glömt hur härligt det känns efteråt när man sprungit bort att pluggstress och tentaångest. Det blev ju inte direkt en mil... men jag ger mig ändå helt klart godkänt.
 
Dagens träningsoutfit i höstkylan. Ninja-style. 

Ninja-style

1 Läs mer >>
... är att sitta vid datorn och lägga upp ett meningslöst blogginlägg. Anledningen till att jag gör det är för att jag inte har någon energi till att plugga. Jag har hundratals sidor att läsa, inlämningsuppgifter och tentaplugg. Jag vet liksom inte vart jag ska börja så då börjar jag inte alls. 
 
Det låter som om jag tycker synd om mig själv men det gör jag inte alls. Jag blev nämligen precis bjuden på värsta lyxmiddagen med nybakt foccaciabröd, broccoli- och baconpaj och sallad av min bästa Antonia. Nej mig är det verkligen inte synd om... jag är mest bara lat.
 

Vad jag inte borde gö...

0 Läs mer >>
Här sitter jag och Mathilda och myser under föreläsningen. Har en väldigt charmig irländs professor som föreläsare. Nöjda.

Föreläsning

0 Läs mer >>
Igår kom Mathilda och Sofie över till mig för middag och vin innan vi fortsatte till förfesten. Kvällen slutade på BJ's men som det brukar vara så hade jag nog allra roligast på förfesten. 
 
Idag har jag inte haft tid att vara bakfull så det var skönt att jag kom hem tidigt igår. Eftersom jag har städansvaret i korridoren denna vecka så passade jag på att städa mitt rum samtidigt. Nu är det bara några timmars plugg som jag har kvar innan jag och Antonia ska ha myskväll med pizza och godis! YAY!
 
Knäppte några bilder igår: (som fick sjukt dålig kvalitet efter uppladdningen...)
 

BirgerJarl

0 Läs mer >>
Hade en fantastisk kväll hos Lina igår med ett stort gäng från klassen. Det var mat, spel, lekar och skratt tills klockan blev alldeles för sent. Vilket gjorde att jag sov alldeles för länge idag. Jag måste verkligen börja plugga NU. Om jag gör klart inlämningsuppgiften ska jag belöna mig med fest och utgång ikväll. Var ju ändå ett par dagar sedan sist...
 
Förresten vill jag bara skryta lite. Lyckades ladda ned och installera Photoshop på min dator helt själv igår, kände mig så jävla glad och nöjd! Alla mina hackerskills verkar inte vara helt värdelösa när det gäller mac...

Saturdaybreakfast

1 Läs mer >>
Igår ringde en Apple-kille på dörren och levererade min MacBook vilket innebär att jag är tillbaka i bloggosfären. Nya inlägg men med en gammal header. Nu är det Uppsala som gäller så välkomna att följa mitt liv i Sveriges bästa studentstad!
 
I skrivande stund har jag precis vinkat hejdå till Antonia som flög iväg på fest. Hon bokstavligt talat flög eftersom hon är utklädd till Wonderwoman och ska på maskerad med superhjältetema. Det finns nog inget mer passande tema för min storasyster för hon är min superhjälte. Världens bästa och snyggaste dessutom. 
 
Själv ska jag cykla till Mathilda och sedan vidare på klass-mys-chill-vin-kväll. Finfredag!

My superhero

0 Läs mer >>
Nu sitter jag här i mitt lilla korridorsrum i Uppsala som börjar bli riktigt mysigt. Allting går i hundra kilometer i timmen i mitt liv just nu men jag vill bara skriva några rader innan jag återvänder till nollebubblan.
 
Jag trivs som fisken i vattnet här i Uppsala. Bokstavligt talat eftersom jag tillhör nollningsgruppen sea-world där mycket kretsar kring fisk och vatten. Jag har träffat många nya, underbara vänner och trivs med skolan, staden och boendet.
 
Allting är helt enkelt perfekt förutom att tiden inte räcker till. Allting är så nytt, mycket och spännande så jag går mest runt och är glad och förvirrad hela tiden. Ja och så har jag blivit förkyld mitt i alltihopa också, det har jag ju verkligen inte tid med.
 
Hur som helst måste jag återgå till skolarbetet nu men jag ville bara skicka ett hej och säga att jag ska börja blogga mer frekvent efter nollningen är över, dvs. om sex veckor. JAG ÄR MED I SVERIGES LÄNGSTA NOLLNING!
 
/Puss och kram från Regina i Uppsala (jag ska ändra headern)
 
Pirat-sofie och sailorgirl-Regina
 

Hej från Uppsala!