2 Läs mer >>

Idag ska jag fira hela natten lång! Jag har fått en rättelse på min tenta som gjorde att jag fick VG, jag har precis fått ett jobb och arbetet med kontaktdagarna är klart!

Celebrating

0 Läs mer >>

Wild West på Pubrunda

0 Läs mer >>
Livet i Uppsala går verkligen inte långsamt. Idag har jag jobbat frukost på Stocken, haft föreläsning, varit på jobbintervju och fotat Nollornas pubrunda. Nu ska jag sova!
 
Lägger upp mer bilder från Pubrundna imorgon. Heja Wild West!

Pubrunda

0 Läs mer >>
Igår såg jag och Antonia filmen En oväntad vänskap på bio. Jag skrattade så mycket att jag grät och jag grät medan jag skrattade. Fin, fantastisk och väldigt bra. Se den!
 

En oväntad vänskap

0 Läs mer >>
Idag har vi filmat klart till Bib-projektet och sedan blev det kaffe och en sväng på stan. Om en stund kommer Antonia och hämtar upp mig för sushi och bio. Perfekt lördag och nyktert dessutom!
 
Bilder från igår när vi lagade australienskt och svenskt hos Mathilda

Lördag

0 Läs mer >>
Det var en rolig kväll igår både på kontaktdags-kick-offen och på Stocken. Däremot har det inte varit en lika rolig dag idag med massa föreläsningar efter fyra timmars sömn. Nu är det jobbiga över och det är äntligen dags för freeeedagsmys med Mathilda, Sofie och Tess. Eftersom Tess är från Australien så kör vi en temamiddag med svensk huvudrätt, bakpotatis med skagenröra/ kyckling-curryröra och australiensk efterrätt, pavlova. Fint!
 
 

Fredagsmiddag

0 Läs mer >>
Här är några av alla bilder som jag fotade under Lillspexet som var i onsdags. Alla var sjukt duktiga och hade verkligen gått in för det. Årets tema är World Wide och mina kompisar är chefsfaddrar för Wild West. De andra lagen är Egypt, Amazonas, Vikings och Bollywood. 
 

Lillspexet- Wild West

0 Läs mer >>
Idag fanns det ett bollhav på min skola som jag och Mathilda lekte i på rasten. Det var typ det roligaste jag har gjort på hela veckan och då har jag ändå gjort mycket den här veckan! 
 
Nu ska jag göra mig iordning och sen blir det Kick-Off med Kontaktdagarna på Östgöta nation. Kan hända att man hamnar på Stocken sen, kan hända...
 

Bollhav

0 Läs mer >>
Idag hade terminens nya nollor sitt allra första stora event, Lillspexet på Östgöta nation. Vi var ett härligt gäng ölfaddrar som hängde på och hejade på våra kompisars nollor. Det var riktigt kul att se uppvisningarna, alla var så duktiga! Jag var fotograf åt Wild West hela kvällen så ska lägga upp massa bilder imorgon. Nu ska jag sova!

Nollning

0 Läs mer >>
Igår påbörjade jag min andra termin vid Uppsala Univeristet. Det känns som att det bara var några veckor sedan jag själv nollades och nu är det istället dags för mig att nolla de nya studenterna. Tiden går så fort!
Nu ska jag åka iväg på en föreläsning och ikväll blir det antagligen nationspub med mat och dryck
 
Jag och Antonia i Norge, 1995. Första skoldagen.

Ny termin

0 Läs mer >>

Igår var det ämbetsmannadag på Stockholms nation för alla som jobbar där. Dagen började med brunch, diskussioner och lekar. Sen på kvällen var det sittning. Bra fest!!!

Idag har jag mest sovit. Filmade lite i det fina vädret för pr-projektet och sen blev det söndagsmys med Antonia!

 

Två bilder jag knäppte medan vi filmade. Uppsala är verkligen en vacker stad. Kom hit och se själva! 

Ämbetsmannadag och sö...

1 Läs mer >>

Jag, Sofie och Mathilda firade att vi klarade tentan med en riktig lyxmiddag!

Tentamiddag