1 Läs mer >>
Ibland så undrar jag om mitt liv är verkligt. Just nu känns allt för bra för att vara sant och jag är så lycklig. Tack livet för att du ler så fint mot mig!
 
Idag ringde de från IKEA och sa att jag fick jobbet. Om några veckor börjar utbildningen och jag kommer att vara säljare på sovrum/ badrum. Jag har aldrig velat ha ett jobb så mycket som det här. Glad glad glad!
 
Annars är det fullt upp varje dag i mitt liv. Skola, jobb, vänner, fest och så vidare. Jag hinner inte blogga ordentligt just nu och känner att det finns mycket annat jag hellre vill lägga min tid på. Jag kommer säkert tillbaka, men hejdå så länge!
 
GLÄDJESKRIK

Hej IKEA och hejdå bl...

1 Läs mer >>
På mitt gamla jobb i Stockholm sålde vi en fantastisk müsli. När det jag köpte senast jag var där tog slut så jag bestämde mig för att prova att göra den själv. Det var så enkelt och blev helt fantastiskt gott. Müsli kan ju varieras i det oändliga men jag lägger upp receptet på det som jag hade i min:
 
Ingredienser:
4dl rågflingor
5dl fiberhavregryn
2dl dinkelflingor
1dl kokos
1dl solrosfrö
1dl pumpafrö
1dl linfrö
0,5dl honung
2,5dl vatten
3msk rapsolja
hasselnötter
hackade mandlar
hackade valnötter
 
Efter rostning:
torkade aprikoser 
torkade fikon
russin
(jag klippte mina fikon och aprikoser med sax till smala strimlor)
 
1. Blanda ut honungen med vatten och olja.
2. Arbeta in honungsvattnet med resten av ingredienserna
3. Fördela allt på en plåt.
4. Rosta i ugnen 200 grader i 30 minuter och rör om dåd och då. (minst var 10:e minut). Låt svalna.
5. Efter rostning tillsätt russin och torkad frukt. Rör om.

 

Egen müsli

0 Läs mer >>
Så var denna hektiska vecka över och det är dags för helg! Äntligen ska jag få träffa min väldigt saknade mamma  och ha en lugn helg med massa mamma-antonia-mys. 
 
Igår firade jag fina Emmas födelsedag och sen gick vi ut på Stocken. Det var kuuul. Jag lyckades lova mina killkompisar att jag skulle vara med och spela fotboll ikväll.. Jag kanske inte är i så bra form idag men eftersom jag håller vad jag lovar ska jag snart hoppa in i mina somewear-kläder och slå ett slag för gamla tider!
 
FC Somewear, typ en av de roligaste grejerna jag gjort med fantastiska tjejer. Vi spelade inte bäst men vi var ialla fall snyggast på plan... 

Fotboll