Franz Josef

Vi hade verkligen en fullspäckad, men fantastisk dag i Franz Josef. Vädret var inte det bästa men vi var mest glada att det inte regnade så att vi kunde göra det vi hade planerat. Efter en lång natts sömn började dagen med ridtur i regnskogen på förmiddagen, promenad upp till glaciären på eftermiddagen och avslutningsvis hot pools. Hela dagen var väldigt avkopplande och hästarna Shawnee och Borris var väldigt snälla. Shawnee ville mest äta alla giftiga växter i regnskogen medan Borris ville röra på sig lite som möjligt. Av Glaciären såg man inte så mycket på grund av all dimma men promenaden var vacker ändå. Vi gillade Franz Josef men det räckte med en dag. På kvällen var det gratis soppa och popcorn på hostelet så vi myste där med varsin bok.
 
Idag har vi suttit på bussen i 11h men det gick förvånansvärt bra med ganska många stopp på vägen, bland annat Pancake Rocks. Nu har vi precis kommit till vårt mysiga hostel Paradiso i Nelson och imorgon åker vi på 2-dagars kayak och hike i nationalparken Abel Tasman. 
 
 

Kommentarer:

1 Antonia:

skriven

Wow!!! Ser så himla vackert och fantastiskt ut 😍

2 mamma:

skriven

Oj oj ser mäktigt ut!!!Dessutom känns som du föddes på hästryggen,bekvämt och vanan inne.Måste kännas underbart!Speciellt när jag nu vet att du inte föddes på hästryggen utan i bastu hihii!

3 Henrietta :

skriven

Ser underbart ut!!

Kommentera här: