Gott Nytt År!

Gott nytt år kära familj och vänner. Jag hade en fantastisk nyårsafton med all den dramatik som hör till. Jag började med att fira Sofie klockan sex på morgonen med tomtebloss som satte igång brandvarnaren. Vi vaknade till ordentligt i alla fall och kom iväg i tid till parken. Klockan nio var vi på plats och hade födelsedagsfrukost och sedan njöt vi av  det underbara vädret och utsikten hela dagen. Eftersom alkohol inte var tillåtet så var det kul att se hur uppfinningsrika alla varit. Det var allt från brödlimpor med champagneflaskor i till påsar i ett bälte runt magen och ihopklistrade festisar.
 
Klockan nio började första raktuppskjutningen och strax innan tolvslaget blev jag och Sofie tvugna att bege oss ut på äventyr när vakterna såg att hon höll i en flaska som hon fick i present. Fast jag måste ändå säga att vårt lilla äventyr gjorde kvällen fulländad. Efter att ha klättrat över berg, hoppat från klippor och sprungit över sandstränder hittade vi en liten undangömd brygga med fantastisk utsikt över raketerna. Så där satt vi två, allra bästa vänner och firade in det nya året med varandra. Sen klättrade vi över några staket och återförenades med de andra för att säga Gott nytt år utanför parken. Sydney levererade verkligen en nyårsafton över förväntan!
 
 

Kommentarer:

1 Antonia:

skriven

Wow!!! Vilka oerhört fina bilder. Låter som en magisk och händelserik födelsedag och nyår!!!

2 mamma:

skriven

Kära Regina och &.Väldigt vackra bilder ,för spännande läsning om slutspurten till det Nya Året för en mamma.Tack och pris Gott Slut,även jag glad och nöjd!!!Kraaam

3 Anonym:

skriven

Gott nytt år min sötnos!! Ni ser ut att ha haft det toppen!! 😘👌

4 Meta:

skriven

Gott Nytt År Regina. Du är ducktig att ta fina bilder. Jag tittar innom ibland. Roligt du har så många bilder på Oda och Erling. Ett mamma hjärta blir glad.

Svar: Tack så mycket, vad roligt att höra :) Åh, de är så fantastiska vänner och riktiga fotomodeller! Kram
Reginalivet

Kommentera här: