Queenstown

Igår kom jag och Sofie fram till Queenstown efter en händelserik, svettig och lång bussresa. Vägen dit var så vacker och speciellt lunchpausen vid Lake Tekapo, jag har aldrig sett en sjö med så vacker blå färg. Igår promenerade vi runt i centrum och gjorde oss hemmastadda på vårt mysiga hostel. Idag har vi utforskat staden mer ordentligt och började med att åka upp till en utsiktspunkt där man fick åka Luge-ride ner, vi kände oss som barn pånytt och det blev mer än ett åk. Till lunch så köade vi en timme för att få äta på Fergburger, och det var faktiskt värt det. Det var den godaste hamburgaren jag ätit, någonsin! Queenstown är så mysigt och både jag och Sofie älskar redan Nya Zeeland och den fantastiska naturen här. Nu ska vi snart ner till stan igen och ta en iiiiskall drink på is-baren. 
 
 

Kommentarer:

1 Henrietta :

skriven

Åh ser heelt fantastiskt ut!! 😘

2 Antonia :

skriven

Wow, vilka bilder!!! Det ser sjukt häftigt och vackert ut!!! 😍 och du och Sofie är som vanligt så vackra. Puss!

3 mamma:

skriven

Är det som pappa säger att naturen där liknar Norge med fjäll och vackert vatten? Härligt att ni har kommit i gång att uppleva landet! Ha det fortsatt härligt!! Kram

Svar: Ja det stämmer som pappa säger, Norge är nog landet det liknar mest :) njuter för fullt, kram
Reginalivet

4 Lammet:

skriven

Fergburger är helt klart världens bästa burgare, när jag var där så låg dem på en sidogata och hade bara en lucka i väggen.

Svar: Ja, så gott! Nu är det som en stor turistattraktion..
Reginalivet

Kommentera här: