Kiwibesök

Nicky har precis flyttat till Brisbane och kom till Sydney igår för att förgylla min helg. Efter lite dramatik med nycklarna till våran tillfälliga lägenhet (jag fick låna en stege av grannen och klättra in genom balkongen) så kom vi oss iväg till Coogee för att gå Coastal Walk. Jag blir aldrig trött på den promenaden som går längs östra förorternas alla stränder. Vi avslutade med ett dopp i havet i Bondi innan vi åkte hem för att byta om till picknick- outfit. Sen mötte vi upp Sanna och tillbringade kvällen i Kirribilli där vi drack vin och åt tapas medan vi hade solnedgången på ena sidan och operahuset på andra sidan. I äkta Sydneyanda avslutade vi kvällen på Operabaren och beundrade Operahuset på nära håll. 
 
Idag åkte vi in till Sofies jobb och njöt av en fantastisk frukost innan vi strosade runt på marknaden i Bondi och gjorde av med massa pengar på fina saker. Eller jag prutade så mycket så det känns nästan som att jag tjänade pengar istället och fick massa nya saker gratis. Efter marknaden mötte vi upp Oda och Alfhild på Bucketlist innan vi åkte tillbaka till Sofies jobb och blev bjudna på kokosnötsdrinkar och nachos, så lyxigt! Det blev lite mer shopping också..  
 
Som final på en fantastisk helg så åt vi middag på Mary's i Newtown. Det var en timmes väntetid, högljutt och "bara" goda hamburgare men det får det vara värt när man kan kryssa av en sak från att-göra-i-Sydney-listan. Det var så fantastiskt att ha Nicky på besök och jag älskar verkligen livet i Sydney. Fast i morgon måste jag ta mig i kragen och leva vardagsliv, åtminstone fram till på fredag. Fast jag har ju lovat att jag ska följa med ut och äta på restaurang imorgon. Vardagen får börja på tisdag istället. 
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Underbart!!

2 Antonia:

skriven

SÅ himla härligt!!! Gillar att vardagen börjar först på tisdag, hehe.

3 mamma:

skriven

Såg att du börjat förbereda dig mentalt till det som komma skall! Ny skolväska:)
Fina bilder som vanligt!Det tackar jag för!! Kramisar!

Svar: Haha, ja ny skolväska är nödvändigt för ny skolstart! :)
Reginalivet

Kommentera här: