1 Läs mer >>
För att maximera upplevelsen av Vivid Light så följde vi med på en LPW, Light Power Walk, med någon kändistränare. Vi fick hela startkitet med kepsar och ljushalsband och gick snällt med i ledet för att titta på alla otroliga ljusskulpturer. Vi tappade bort de lysande ballongerna och andra neonkepsarna efter ungefär femton minuter. Det märks att vi inte är några vana charterturister. Så istället fick vi njuta på egen hand vilket innebar att promenaden tog ganska mycket längre tid och vi fick mer tid att njuta av allt det vackra. Min favorit var BBC som hade projekterat en ljusshow i taket på en tunnel, så för att titta på den ordentligt var det bara att lägga sig ned på marken under tunneln, supermysigt! 
 

Vivid Light Walk

3 Läs mer >>
I måndags gick jag och Sofie på ett yogaevent på restaurangen Bondi Harvest. Det ligger i samma byggnad som Sofie jobb och är en hälsorestaurang. Jag förberedde mig på ett avslappnande yogapass men det visade sig vara en blanding av yoga, pilates och den nya träningsformen Balett. Det var alltså Plié, Piqué och alla andra övningar som får benmusklerna att darra. Det var riktigt kul faktiskt men jag har haft träningsverk som heter duga efteråt...  Alla deltagarna fick en goodiebag med massa god rawfood också, så vi kände oss riktigt bortskämda med att bli bjudna på trendigaste träningsformen och maten, en helt vanlig måndagskväll.
 
Bilder från The Eastern Official 
 

Balett-Yoga

2 Läs mer >>
I söndags åkte vi på utflykt till Palm Beach och njöt av sol, god mat och fantastisk utsikt. 

Palm Beach

0 Läs mer >>
I fredags startade Vivid Light som är en månad lång ljusfestival med olika event och ljusspel runtom i Sydney. Vi invigde den med en danskväll på Operahuset i neonljus och electromusik. Tyvärr är inte bilderna av så bra kvalitet men lägger upp dem ändå för att ni kan nästa kan förstå hur fint det är när en hel stad lyser upp i olika färger. 
 

Vivid Light

1 Läs mer >>
Firar in helgen med att boka en resa till New York i augusti. Det behöver ju inte bli vardag bara för att man ska åka tillbaka till Sverige!
 

New York

2 Läs mer >>
Det har varit lite fattigt med uppdateringar här på bloggen i det senaste eftersom fokus ligger på skolan och lite jobb. Det är ju inte så kul att läsa om hur jag sitter och skriver på mina uppsatser. I helgen tog jag dock ledigt från både plugg och jobb och följde med Matt till hans vänner i Newcastle. På lördagen åkte vi till Huntervalley och gick på Lovedale Long Lunch. Det är en dagsfestival som innebär att man besöker olika vingårdar och äter massa mat och dricker ännu mera vin. Alla ställen erbjuder varm mat, ostbrickor och efterrätter och så plockar man ihop en egen tre-rätters-meny. Matts vänner hade med sig sin familjemaskot, surikatparet, om ni undrar varför de är med på nästan varenda bild. Hursomhelst, en riktigt rolig helg som gav ny motivation till att försvinna in i pluggträsket igen. Vi hörs till helgen!
 
 
Lovedale Long Lunch

1 Läs mer >>
Weekend Snapshots