2 Läs mer >>
Det känns lite som en dröm att vara tillbaka. Matt kom och hämtade mig på flygplatsen med choklad, blommor och en skylt där det stod 'Välkommen Fisunge', vad mer kan man önska sig? Sen åt vi en typisk australiensk frukost med avokado på toast och scrambled eggs på ett jättemysigt café. Resten av helgen tog vi ikapp förlorad tid och bara njöt av god mat, vackert väder och varandra. 
 
På lördagen mötte vi upp Matts vänner och spenderade eftermiddagen på The Village Inn, en bar i närheten av där vi bor. Det var så himla härligt att träffa alla igen och det kändes liksom bra när alla sa välkommen hem. Det känns lite som att jag kommit till mitt andra hem. Där det för tillfället är 27 grader... 
 
 

The Village Inn

3 Läs mer >>
Det är alltid stressigt fram tills att jag är på flygplatsen, men till flygplatsen kommer jag alltid i god tid. Jag kom fram 3h innan avgång och var framme vid gaten ungefär 2,5h innan avång. Detta innebär att jag hade tid att köpa ett nytt läppstift, för det måste man enligt Maria Montazami alltid ha med sig när man ska ut och resa. Jag köpte ett som hette 'Survivor', det tyckte jag passade bra. 
 
Min väska vägde 30.0 kg, vilket visar att jag börjar bli en mycket rutinerad packare som sätter maxvikten på decimalen. Jag hade beräknat exakt så att de två nyinköpta klänningarna skulle få plats. Nu är jag superladdad för att stiga på planet och längtar efter Matt så att jag nästan spricker! Som tur är ses vi snart, jag ska bara förbi London, Hong Kong och sen efter 32h är jag äntligen framme i Sydney. Bye bye som man säger där borta. 

Live från Arlanda

0 Läs mer >>
Så har det äntligen blivit dags att åka tillbaka igen. Det blev lite tidigare än vad jag tänkte när jag sa hejdå till alla kängurur och koalor förra sommaren men inte mindre roligt för det. Jag längtar efter värme, stränder, barer och restauranger men mest längtar jag såklart efter min pojkvän och alla fina vänner. Jag flyger om några timmar, resväskan är inte packad och jag sitter fortfarande och dricker kaffe. Varje gång, samma sak. Packning handlar om effektivitet och alla vet ju att man är som mest effektiv i sista minuten. Vi hörs från Sydney!
 

Tillbaka till Austral...